Arvonta,  Kaupallinen yhteistyö,  Messut

Arvonta on päättynyt! Hevoset valloittavat Messukeskuksen 28.2.-1.3.2020 – osallistu GoExpo Horse -lippuarvontaan!

Arvonta on päättynyt ja arpaonni suosi tällä kertaa Pipsaa! Onneksi olkoon, liput ovat pian sähköpostissasi. 🙂

Kirjoitin vuosi sitten siitä, miten eri vuodenajat vaikuttavat hevosharrastukseeni. Varma kevään merkki on hevosmessukausi! Olen ollut monta kertaa mukana Helsingin GoExpo -messujen yhteydessä pidetyillä Horse Fair -messuilla ja viime vuonna vierailin myös Tampereella Hevoset-messuilla.

Tänä vuonna starttaan kevätkauden Helsingin messukeskuksen GoExpo Horse -messuilla, jonne sain somevaikuttajapassin. GoExpo Horse on käytännössä sama asia kuin entinen Horse Fair, nimi on vain vaihtunut. Ohjelma nostaa tuttuun tapaan esille hevosharrastuksen koko kirjon ratsastusjousiammunnasta valjakkoon, estehyppyyn ja infolavan monipuolisiin luentoihin. Luvassa on siis taattua viihdettä kaikenikäisille hevosfaneille!

Koska jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, sain arvottavaksi myös kahden lipun lippupaketin GoExpo-messuille. Lipuilla pääset sisään kaikkiin messupäivän tapahtumiin: Fillari, Sport, Outdoor, Golf, Horse ja Kuva & Ääni. Lippupaketin arvo on 2 x 16 € eli 32 €. Lähetän liput voittajalle sähköpostitse hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Tiedättehän ne somearvonnat, joihin osallistuminen edellyttää jokaisen somekanavan seuraamista, perinpohjaisia perusteluja kommenttiboksiin, koko ystäväpiirin tägäämistä mukaan ja volttien heittämistä? No, tämä ei ole sellainen arvonta. En bloggaa kaupallisista syistä enkä pyri megalomaaniseen seuraajamäärään, joten voin pitää arvonnan juuri niin yksinkertaisena ja anonyyminä kuin haluan!

Kerro alla olevaan kommenttiboksiin, mikä ohjelmanumero messuilla kiinnostaa sinua eniten, ja olet mukana arvonnassa! Voit osallistua vain tämän blogin kommenttiboksissa etkä esim. Instagramissa tai Facebookissa. Muista antaa sähköpostiosoitteesi, niin saan voittajaan helposti yhteyden ja liput toimitettua perille!

Vastausaikaa on ensi viikon keskiviikkoon 19.2.2020 klo 21:00 asti. Sen jälkeen arvon Random.org -palvelussa yhden voittajan, joka saa kaksi lippua.

Vastauksesi ei vaikuta arpaonneen, mutta raportoin eniten kiinnostusta herättäneistä ohjelmanumeroista somessa ja blogissa messujen aikana ja niiden jälkeen.

Onnea arvontaan ja nähdään messuilla! 🙂

0Herättikö tämä ajatuksia? Ota kantaa somessa!

7 Comments

    • Iina

      Hyvä istunta kuuluu kaikille! Myös Minnan luento hevosen peloista eroon siedättämällä, sekä Mitä hevonen kertoo? olisivat todellakin kuulemisen arvoisia

  • Virve Haapamäki

    Lämpökuvantamisen hyödyntäminen hevosten tutkimisessa. Tämä olisi uutta tietoa itselle ja kun kotoa löytyy Flir, niin saattaisi saada hyviä vinkkejä sen käyttöön myös hevoshommissa.
    Ja jousiammunta kiinnostaa myös. Salaa haaveilen osallistuvani joskus kurssille..

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *